Vše o uzení : rady, tipy, recepty /
Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Dyk, Vladimír (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby /
Autor: Binder, Egon M., 1947-
Vydáno: (2005) -
Knihovny současnosti 2021 : sborník z 29. ročníku konference, konané ve dnech 7.–9. září 2021 na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci
Vydáno: (2021) -
Tajemství knihy /
Autor: Ajvaz, Michal, 1949-
Vydáno: (2021) -
Dcerka : o poznání cesty pravé k spasení /
Autor: Hus, Jan, asi 1371-1415
Vydáno: (2020) -
Hesychasm and art : the appearance of new iconographic trends in Byzantine and Slavic lands in the 14th and 15th centuries /
Autor: Strezova, Anita
Vydáno: (2014)