Vše o uzení : rady, tipy, recepty /

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dyk, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Grada, 2012
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty.
Fyzický popis:120 s., [12] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
Bibliografie:Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:9788024740683