Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby /
Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2005
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 03132cam a2201081 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | cpk20051492082 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20240502163324.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 050414s2005 xr a e f 000 0 cze | ||
020 | |a 802471261X | ||
040 | |a BOA001 |b cze |d ABA001 | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
044 | |a xr | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55:637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 664.8.035.3 |2 MRF | ||
080 | |a 637.523.38 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Binder, Egon M., |d 1947- |7 mzk2005279244 |4 aut |9 10703 | |
245 | 1 | 0 | |a Udírny a uzení : |b maso, masné výrobky, ryby / |c Egon Binder |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada, |c 2005 | ||
300 | |a 112 s. : |b il. (převážně barev.) ; |c 19 cm | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny | ||
520 | 2 | |a Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. | |
520 | 2 | |a Příručka seznamuje nejen s recepty na úpravu masa uzením, ale i se zřízením udírny v domácích podmínkách. | |
650 | 0 | 7 | |a masitá jídla |7 ph115232 |2 czenas |9 10704 |
650 | 0 | 7 | |a uzení |7 ph137936 |2 czenas |9 10705 |
650 | 0 | 7 | |a udírny |7 ph126859 |2 czenas |9 10706 |
650 | 0 | 9 | |a cookery (meat) |2 eczenas |9 10707 |
650 | 0 | 9 | |a smoking |2 eczenas |9 10708 |
650 | 0 | 9 | |a smoking chambers |2 eczenas |9 10709 |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |9 5586 | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals |9 9759 | |
765 | 0 | |t Räuchern - Flesch, Wurst, Fisch | |
910 | |a ABA001 | ||
910 | |a ABA009 |b E49810 | ||
910 | |a ABG001 |b C 4102 | ||
910 | |a ABG502 | ||
910 | |a BNG001 | ||
910 | |a BOA001 |b 1-1149.902 | ||
910 | |a BOG001 | ||
910 | |a BRG508 | ||
910 | |a CBA001 | ||
910 | |a CBG506 | ||
910 | |a CLG001 | ||
910 | |a CVG001 | ||
910 | |a FMG002 | ||
910 | |a HBG501 | ||
910 | |a HOG001 | ||
910 | |a HOG503 | ||
910 | |a JHG001 | ||
910 | |a JHG502 | ||
910 | |a JIG001 | ||
910 | |a JNG001 | ||
910 | |a KLG001 |b J 224819 | ||
910 | |a KOG001 | ||
910 | |a KVG001 | ||
910 | |a KVG501 | ||
910 | |a LIA001 |b A 178064 | ||
910 | |a LNG001 | ||
910 | |a LNG501 | ||
910 | |a LTG001 | ||
910 | |a MBG001 | ||
910 | |a MOG001 | ||
910 | |a MOG501 | ||
910 | |a NBG001 | ||
910 | |a NJG001 | ||
910 | |a NJG502 | ||
910 | |a NJG505 | ||
910 | |a OLA001 |b 1-161.099 | ||
910 | |a OSA001 |b G 290.603 | ||
910 | |a PEG501 |b 641 | ||
910 | |a PNA001 |b 391A52241 | ||
910 | |a PNG503 | ||
910 | |a PRG001 | ||
910 | |a PRG501 | ||
910 | |a ROG001 | ||
910 | |a STG001 | ||
910 | |a SVG503 | ||
910 | |a TAG001 | ||
910 | |a TRG001 | ||
910 | |a TUG001 | ||
910 | |a UHG001 |b 641.4 BIN | ||
910 | |a ULG001 |b N176673 | ||
910 | |a UOG001 | ||
910 | |a VSG510 | ||
910 | |a ZLG001 | ||
910 | |a ZNG001 |b 641 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 9152 |d 9152 | ||
993 | |0 0 |1 431740006687 |4 0 |7 0 |9 12932 |a 117.00 |b 0 |c 8585 |d 2019-03-25 |e 0 |f DOSP |h 117.00 |i Megaknihy |l DOSP |r 2023-03-14 |t 5 |w 2023-03-12 |y KN |