Maso /
Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na v...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Fletcher, Nichola, 1951- (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby /
Autor: Binder, Egon M., 1947-
Vydáno: (2005) -
Skřítkové z kamenné hůrky /
Autor: Kaftanová, Irena, 1951-
Vydáno: (2016) -
Štěstí pod míru /
Autor: Kamen, Jiří, 1951-
Vydáno: (2023) -
Dějiny českých zemí /
Autor: Čornej, Petr, 1951-
Vydáno: (2003) -
Náruživost /
Autor: Klíma, Josef, 1951-
Vydáno: (1983)