Maso /

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na v...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fletcher, Nichola, 1951- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar 2016
Vydání:Vydání první
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01243nam a2200241 4500
001 KN4317400000019000
005 20201026115425.0
008 161110s2016 XX |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-249-3166-1 :  |c Kč 279.00 
040 |a   |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 64  |2 h 
100 1 |a Fletcher, Nichola,  |d 1951-  |7 ola2013762742  |4 aut  |9 7020 
245 1 0 |a Maso /  |c Nichola Fletcherová; [z anglického originálu ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková] 
250 |a Vydání první 
260 |a Praha :  |b Ikar  |c 2016 
300 |a 320 stran 
520 2 |a Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem 
765 0 |t The Meat Cookbook 
910 |a HKG554 
942 |c KN  |6 _ 
999 |c 4807  |d 4807 
993 |0 0  |1 431740006223  |4 0  |6 64_  |7 0  |9 4831  |a 279.00  |b 0  |c 8113  |d 2016-11-10  |e 0  |f DOSP  |g 64  |h 279.00  |i Knižní klub, Praha  |j 15  |l DOSP  |r 2023-02-14  |t 5  |w 2020-10-26  |y KN