Maso /
Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na v...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01243nam a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | KN4317400000019000 | ||
005 | 20201026115425.0 | ||
008 | 161110s2016 XX |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-249-3166-1 : |c Kč 279.00 | ||
040 | |a |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 64 |2 h | ||
100 | 1 | |a Fletcher, Nichola, |d 1951- |7 ola2013762742 |4 aut |9 7020 | |
245 | 1 | 0 | |a Maso / |c Nichola Fletcherová; [z anglického originálu ... přeložily Květa Palowská, Miroslava Lánská, Jitka Rákosníková] |
250 | |a Vydání první | ||
260 | |a Praha : |b Ikar |c 2016 | ||
300 | |a 320 stran | ||
520 | 2 | |a Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem | |
765 | 0 | |t The Meat Cookbook | |
910 | |a HKG554 | ||
942 | |c KN |6 _ | ||
999 | |c 4807 |d 4807 | ||
993 | |0 0 |1 431740006223 |4 0 |6 64_ |7 0 |9 4831 |a 279.00 |b 0 |c 8113 |d 2016-11-10 |e 0 |f DOSP |g 64 |h 279.00 |i Knižní klub, Praha |j 15 |l DOSP |r 2023-02-14 |t 5 |w 2020-10-26 |y KN |