Vaříme z přírody /
V knize najdete recepty se "starými známými", jako jsou například houby, kopřivy, křen, máta, lichořeřišnice, polníček nebo smetanka. Vedle nich se ovšem otevírá svět bylin, které jste v kuchyni nejspíš ještě neokusili. Jahodník obecný, jeřabiny, jetel luční, jitrocel, kuklík, lopuch, merl...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Jarošíková, Blanka, 1958- (Autor) |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Eminent,
2013
|
Vydání: | B. v. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Recepty z farmářského trhu. Jaro, léto.
Autor: Michopulu, Hana
Vydáno: (2013) -
Lahůdky ze sklenice : 50 báječných jídel do zaměstnání /
Autor: Mirabella, Julia
Vydáno: (2016) -
Kuchařka dobré kamarádky /
Autor: Francková, Zuzana, 1951-
Vydáno: (2004) -
Sladkosti bez výčitek /
Autor: Jelínek, Tatiana
Vydáno: (2014) -
Guláše, perkelty, ragú-- /
Autor: Nosovský, Miloslav, 1957-
Vydáno: (2000)