To nejlepší z drůbeže : 400 domácích receptů
Čtyři sta receptů na pokrmy z oblíbeného, zdraví prospěšného, snadno zpracovatelného a lehce stravitelného drůbežího masa: kuře, slepice, kohout, kapoun, kachna, husa, krůta, perlička i holub.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Sedláčková, Hana (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ottovo nakladatelství,
2016
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Sladkosti bez výčitek /
Autor: Jelínek, Tatiana
Vydáno: (2014) -
Speciality světových kuchyní /
Autor: Řešátko, Jaroslav, a další
Vydáno: (1988) -
Česká domácí kuchařka /
Autor: Vašák, Jaroslav
Vydáno: (2008) -
Kuchyně mezi Orlicí, Labem a Cidlinou /
Autor: Malovický, Václav
Vydáno: (2007) -
Prostřeno! : prostřeno s Primou od Aše po Jablunkov : 195 šéfkuchařů, 195 menu, 585 originálních rodinných receptů.
Autor: Formáčková, Marie, 1952-
Vydáno: (2012)