Nepřátelé a milenci /

V nelítostném světě švédských financí se nevyzná nikdo lépe než David Hammar. I přes svůj dělnický původ se vypracoval na pozici jednoho z nejbohatších švédských finančníků a už roky pase po jediném, urvat pro sebe Investum, obchodní společnost aristokratické rodiny De la Grip. K získání impéria pot...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ahrnstedt, Simona, 1967- (Autor)
Další autoři: Lysáčková, Irena (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Praze : Metafora, 2016
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:V nelítostném světě švédských financí se nevyzná nikdo lépe než David Hammar. I přes svůj dělnický původ se vypracoval na pozici jednoho z nejbohatších švédských finančníků a už roky pase po jediném, urvat pro sebe Investum, obchodní společnost aristokratické rodiny De la Grip. K získání impéria potřebuje ještě poslední krok - přetáhnout na svou stranu někoho z vysoce postavené rodiny. Nejvhodnější kandidátem se zdá být Natalia De la Grip, jedna z nejtalentovanějších firemních poradkyň švédského finančního světa. Čeká se od ní, že se usadí a provdá za někoho ze svých společenských kruhů. Natalia však vždy kráčela proti proudu a jejím jediným snem je dokázat svému otci, nemilosrdnému patriarchovi, že dokáže víc než jen čekat doma na manžela. Když ji pozve David na oběd, je nedůvěřivá, ale postupně podlehne jeho kouzlu. Z jiskry, která mezi nimi přeskočí, vzplane vášnivý, nezapomenutelný večer. ... Byla to ale jen aféra na jednu noc nebo ne? Nakladatelská anotace. Kráceno.
Švédská spisovatelka s českými kořeny přichází tentokrát s romantickým příběhem ze současnosti, pojednávajícím o pomstě, o intrikách ve světě byznysu, o temném tajemství - a zakázané lásce.
Popis jednotky:Přeloženo ze švédštiny
Fyzický popis:374 stran ; 21 cm
ISBN:978-80-7359-500-5