Omyl statného Skota - Callen, Gayle (Orchidej, 2017)
Když v noci probudí Rionu ze spánku statný Skot a unese ji, je nejprve zděšena a potom vzteky bez sebe. Hugh McCallum tvrdí, že když byli dětmi, rodiče domluvili jejich sňatek, aby mezi oběma rodinami zavládl mír. Tvrdohlavý zeman odmítá uvěřit, že místo Catriony Duffové unesl jinou dívku. Zpočátku Hugha zajímá pouze to, jak by takové manželství prospělo lidem jeho klanu, ale potom se mu Riona zalíbí tak, že po ní začne toužit. Její pravá totožnost však ohrožuje uzavřenou dohodu. Pokud Riona odmítne stát se jeho ženou, ztratí jediné, čeho si cení více než pozemků, které se mu jen s velkým úsilím podařilo udržet - vášnivé manželství, jež by ho s Rionou čekalo. Nakladatelská anotace.