Chyby, které nás stojí peníze, aneb, Jak si uchránit peněženku - Petersdorff, Winand von (Ikar, 2016)
Každý den stojíme před novými rozhodnutími. Po důkladném přemýšlení dospějeme k přesvědčení, že jednáme správně. Ale bohužel, často je tomu právě naopak. Tato kniha nabízí užitečné rady, jež se bezprostředně týkají naší peněženky a zároveň zajímavé postřehy – situace, v nichž se mnohokrát ocitl a dopustil se zmiňovaných chyb, téměř každý z nás