Detektivní kancelář Leo & Leo. - Bungter, Tobias, 1974- (Fragment, 2016)
Dvojčata Leonie a Leonard a jejich detektivní kancelář Leo & Leo řeší svůj první případ. Vše začne tím, že zmizí křeček Kruso. Pátrání vede až do Londýna, kde se děti nachomýtnou k záhadné loupeži slavného obrazu Muž se psem. Otazníků je mnoho: kdo je záhadný Profesor? Spolčil se pachatel se samotnou anglickou královnou? A co je to, k čertu, ta Labernáda? Pomoz dětem vyřešit zapeklitý případ a rozlušti více než 30 hádanek. Čti a hlavně pátrej, vyšetřuj a kombinuj, jako skutečný detektiv! Nakladatelská anotace. Kráceno.