Poslední flám - Norman, Matthew, 1977- (Klokan (Alpress), 2022)
Román, ve kterém smrtelně nemocný miliardář sezve své nejbližší přátele na společnou dovolenou, během které hledají důvody, kvůli kterým ještě stojí za to žít.