Černý anděl - Dahl, Kjell Ola, 1958- (Severská krimi, 2016)
Vraždu policisty Ivara Killiho má vyšetřit inspektor Gunnarstranda. V bytě najde fotoaparát s kontroverzními snímky velmi mladé dívky. Nález si inspektor uloží do svého stolu, ale materiál zmizí...