Půl tuny zlata - Unger, G. F., 1921-2005 (MOBA, 2001)
Jake a Fee spolu kdysi byli šťastni. Zdá se, že Fee je v úzkých a tak zavolá, dají se opět dohromady. Fee však jen potřebuje někoho, kdo jí pomůže dopravit zlatý poklad dolů po Big Muddy do St. Louis.