Tři vánoční povídky - Šabach, Petr, 1951- (Paseka, 2007)
Nakladatel ordinuje toto skromné dílko jako vhodnou relaxaci pro dny, ve kterých byste mohli podlehnout nesmyslným emocionálním vzruchům, které svátky klidu a míru občas přinášejí.