Vanda - Blesková pomsta. - Geisler, Dagmar, 1958- (Thovt, 2007)
Opět se setkáváme s desetiletou Vandou. Ačkoli se koní bojí , musí strávit týden na jízdárně, protože její maminka odjíždí na služební cestu. Jízdárna je to poslední místo, kde by si Vanda přála být. Naštěstí je tam s ní alespoň kamarádka Katka a Fabián,dříve nenáviděný spolužák, na kterého si Vanda pozoruhodně zvykla. Zpočátku nudný týden se však změní v nečekané dobrodružství.