Skála Kozoroha - Brent, Madeleine, 1920-2010 (Jasmína, 1999)
Bridie po otcově smrti zjistí, že byl ve Francii hledaným zlodějem šperků. Bridie přijímá práci v kabaretu jako ženský klaun... Autorka se nar. v Londýně, otec novinář, práce v redakci, pak v armádě v šifr. oddělení, psala pro noviny, časopisy, film....