Malinový sen - Benková, Jana, 1970- (Brána, 2015)
Eliška přistoupí na sázku se svým přítelem Borisem, se kterým společně vlastní personální agenturu. Kdo sázku vyhraje, stane se nejvyšším šéfem agentury. Nechá se zaměstnat jako asistentka ve firmě Ovocný ráj, kde každý den zažívá až neuvěřitelné situace. Vydrží tam? Podaří se jí vyhrát velkou hru?