Horká krev - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2017)
První část série kriminálních thrillerů, nazvané "New Orleans", v nichž vystupují v rolích vyšetřovatelů detektivové Rick Bentz a Reuben Montoya. Psycholožka Samanta Leedsová se díky svému rozhlasovému pořadu "Půlnoční zpovědi", ve kterém poskytuje rady a informace lidem, kteří se dostali do obtížné životní situace, stává velmi populární osobností. Absolutní spokojenost jí kazí pouze skutečnost, že se na nedávné mexické dovolené rozešla se svým přítelem a pak také anonymní vzkazy a telefonáty, které přicházejí na její domácí adresu i na pracoviště. V nich Samantu neznámý hlas upozorňuje, že už brzy zaplatí za své hříchy. A Samanta má náhle dojem, že tyto výhrůžky souvisí se sebevraždou jedné posluchačky, která kdysi odmítla uposlechnout její pokyny. Do okruhu osob, podezřelých ze zastrašování, se dostává i Samantin nový soused Tyler Wheeler, který má o jejím soukromí až příliš mnoho informací. Během těchto událostí jsou navíc zavražděny dvě prostitutky. Vyšetřováním jejich násilné smrti jsou pověřeni detektivové Rick Bentz a Reuben Montoya, kteří při pátrání po pachateli narazí na překvapivé souvislosti, které je dovedou až k Samantě.