Déšť smývá stopy - Bley, Mikaela, 1979- (Psychologický thriller (Motto), 2017)
Ze stockholmské tenisové haly zmizí osmiletá holčička Lycke. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o únos. Rodiče Lycke jsou rozvedení a v době ztracení měl Lycke zrovna v péči otec a jeho nová rodina. Po holčičce pátrá nejen policie, ale vše nepřetržitě sleduje rovněž televizní stanice TV4. Reportérka Ellen Tammová je čím dál více zatahována do případu a snaží se vypátrat, co se stalo. Lycke jí totiž připomíná osobní tragédii z minulosti. Švédský thriller o pátrání po ztracené osmileté holčičce, která zmizela beze stopy z tenisové haly.