Vražedná čokoláda záhady Lucy Stoneové - Meier, Leslie, 1948- (Orchidej, 2015)
Městečko Tinker's Cove trápí mráz a sníh a reportérku Lucy Stoneovou přibírání na váze. Přestože vládne nepříznivé počasí, město u příležitosti valentýnského svátku organizuje propagační akci se záměrem podpořit místní podnikatele a Luciným úkolem je napsat článek o novém, velmi úspěšném výrobci čokoládových cukrovinek. Jenže když se za podezřelých okolností utopí místní rybář, Lucy si myslí, že své investigativní schopnosti raději zaměří tímto směrem