Potrhlá dobrodružství. Zajatci parukových ostrovů - Reeve, Philip (Fragment, 2014)
Oliver vyrůstá v rodině dobrodruhů - vždyť jeho rodiče se seznámili na Mount Everestu! Největší dobrodružství ho ale teprve čeká. Jednoho dne se vynoří z vody u jejich domu ostrovy, které tam předtím nebyly. Oliverovi rodiče neváhají a jdou je prozkoumat. Najednou jsou rodiče i ostrovy fuč. Oliver se okamžitě vydává na záchrannou výpravu. Vypadá to, že taťka s mamkou se stali kořistí záhadných toulavých ostrovů, které vandrují oceánem a ukládají si na hlavu všechno, co plave kolem.