Fitjazz : tančit může každý! - Peerová, Helena (Ikar, 2015)
Tanec pro všechny generace, tanec, který přináší radost a odbourává stres. Při tanci dosahujete až 70 procent maximální tepové frekvence, což je nejefektivnější zóna pro spalování tuků. Přínosem je také správné držení těla, TOP postava, pružná páteř, fyzická i psychická rovnováha, zeštíhlení