Nejmocnější kouzlo - Csontos, Zuzana (Albatros, 2013)
Tři pohádkové příběhy, v nichž se to jen hemží vodníky, vílami a čarodějnicemi, zkrátka známými pohádkovými bytostmi, které ale mají jedno společné. Všechny chtějí vstoupit do světa lidí. Je to svět léčivých bylinek namísto čar a kouzel, svět barevného cirkusu a tance, svět řemesel a učení. Víla Májenka, vodník Matouš i malá čarodějnice Klára se vydávají na cestu za svým snem a po nelehkém putování nakonec zjistí, které kouzlo je to nejmocnější...