Kouzelný hrad. Rytířský turnaj. - Brezina, Thomas C., 1963- (Kouzelný hrad, 2013)
Na kouzelném hradě je zase vše vzhůru nohama. Koná se zde velký turnaj na počest samotného krále, který hrad poctil svou návštěvou. Vrcholem rytířského klání je souboj Maxe, nejmladšího z dětí hradního pána, se silným Damianem z rodiny zlého rytíře Dragomíra. Pokud Max prohraje, ztratí jeho rodina svůj domov... Pomohou mu k vítězství jeho kouzla nebo snad zázračný nápoj?