Trable anglického šlechtice v Čechách : kapitán Exner opět na scéně - Erben, Václav, 1930-2003 (Původní česká detektivka, 2011)
Kapitán Exner opět na scéně! Ve známých skalních útvarech nedaleko menšího venkovského města nalezne smrt osamělý důchodce. Jako obvykle se tu náhodou ocitne kapitán Exner a má vyřešit případ, do něhož je navíc nešťastně zapleten skutečný anglický šlechtic, který v Čechách pobývá..---