Kobold - Denemarková, Radka, 1968- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Dvojromán současné české dramatičky a prozaičky zachycuje na příbězích členů jedné rodiny neklidnou dobu 20. století ve středoevropském prostředí.