Tři prasátka. Jak šlo vejce na vandr - Frančíková, Renáta (První čtení (Axióma)
Pohádkové příběhy o tom, jak si tři prasátka stavěla domečky a j ak si vejce vyrazilo do světa, jsou vytištěné velkými tiskacími pí smeny a současně poslouží též jako omalovánky. Netradiční knížka, jejíž text můžete číst z obou stran