Poslední film Zuzany Bergové - Jandourek, Jan, 1965- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Novela známého spisovatele a sociologa v sobě spojuje prvky detektivního žánru a psychologické prózy a nabízí několik pohledů na životní příběh fiktivní protektorátní herečky.