Lví Charlie. - Corder, Zizou (Beta, 2004)
Charlie je černý po svém obrovském tátovi a chodí do školy v Londýně. Díky zvláštní příhodě umí kočičí řeč - před ostatními lidmi to ovšem tají. Když se jednoho dne vrátí ze školy, dozví se, že jeho rodiče museli zničehonic na delší dobu njěkam odjet...