Svéhlavička - Krásnohorská, Eliška, 1847-1926 (Literatura pro děti a mládež, 2018)
Moderní zpracování klasického dívčího románu o rozmazlené, vrtošivé dívce, která se vlivem důsledné výchovy a dobrého příkladu ostatních změní v rozumnou a pilnou mladou ženu. Pro dívky od 10 let.