Operační centrum. Čestné poslání - Clancy, Tom (Jiří Buchal - BB art, 2005)
V Botswaně se střetává celá řada zájmů, které se jednotlivé strany pokoušejí prosadit nejprve útokem na katolickou církev, jež do země vyslala misionáře.Útok provede bojůvka, která unese katolického kněze...