Bez peněz jsi nebožík - Chase, James Hadley, 1906-1985 (Ametyst, 2002)
Detektivní příběh z bohatého floridského letoviska Paradice City, v němž Joey Luck, jeho krásná dcera Cindy a mladík Vin chtějí ukrást osm ruských známek, o něž má zájem záhadný muž, ale i CIA