Milenec ze snů - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, k.s. - Ikar, 2009)
Elizabeth, atraktivní mladá vdova, má svůj obchůdek s netradičními dárky a také dvě malé děti, proto se celé dny nezastaví. Je zajímavá a energická, ale už dva roky žije sama. Manžel jí chybí a o jiného muže nestojí, i když samotu snáší stále hůř. Touží mít někoho na blízku, jenže na skutečný vztah nemá odvahu, a tak sní. A jsou to odvážné sny - svého milence si představuje všelijak...