Čtyři a půl kamaráda a štěkající třída - Friedrich, Joachim (BB/art s.r.o., 2009)
Ve škole nastalo velké pozdvižení! Někdo v noci napsal sprejem na zeď školy hanlivé nápisy. A ještě ke všemu na učitele! Jediný, kdo zná pachatele, je pes Sedmikrásek. Viděl ho totiž na vlastní oči. A protože nemůže o tom nijak přesvědčit své dvounohé kamarády z Kallovy detektivní kanceláře, začíná pátrat na vlastní pěst. Zdaleka však netuší, jaké nebezpečí na něj číhá.