Spadané listí - Mah, Yen Adeline (Klokan, 2003)
Jde o pravdivý příběh, autorka líčí atrasti, prohry i nové naděje odvážné ženy v celoživotním boji o uznání, lásku a pochopení v prostředí konvencemi spoutané Číny 20.století... Autorka, nar.1937 v Číně, lékařka a spisovatelka, ve 14ti letech vyhrála literární soutěž...