Nevěrná - Kavčiak, Vladimír (POLART-Jaroslav Polák, 2009)
Veronika-krásná a úspěšná podnikatelka, která nemá čas na syny a manžela, má dominantní postavení v rodině, všemožně trápí manžela, sexuálně ho ponižuje, nakonec se sama dopouští nevěry a stává se obětí erotického dobrodružství... Autor, nar.1948...