Bojíš se tmy? - Sheldon, Sidney (Klokan, 2006)
Kdo a proč chce zabít Dianu a Kelly, dvě mladé vdovy, které pozve šéf organizace a slíbí, že zjistí, kdo zabil jejich manžele... Autor, nar.v Chicagu, sloužil u letectva, psal pro divadla na Broadwai, scénárista, získal řadu ocenění včetně Oskara...