Doktoři - Segal, Erich (Lucka, 2006)
Příběh spolužáků, kteří v 60.tých letech opouští lékařskou fakultu, příběh z lékařského prostředí nás provází osudy těchto spolužáků... Autor, nar.1937 v Brooklynu, Harvard.univerzita, profesor na Harvardu, na Yale, v Princetonu a Oxfordu, ženatý, 2 dcery, scénář k filmu Žlutá ponorka, ...