Čas pomsty - Archer, Jeffrey (Klokan, 2008)
Automechanik Danny vyrazí se snoubenkou do restaurace v luxusní čtvrti, kde zkříží cestu právníkovi Spenceru Craigovi.Za několik hodin je však zatčen, obviněn z vraždy a odsouzen ke 22 letům vězení... Autor, nar.1940, ženatý, 2 děti, žije v Cambridgi i v Londýně, sporovec-jako sprinter reprezentoval Velkou Británii, vysoká škola v Ofordu, člen Sněmovny reprezentantů (1969-1974), člen Sněmovny lordů, v r.2001 odsouzen za křivou přísahu...