Nejen bonmoty a citáty o živottě nahoře i dole : o tom, co muži vidí na svém protějšku, a naopak, co ženy tvrdí o pánu tvorstva pro paměť všech ... - Ebr, Vratislav (Euromedia Group k.s. - Knižní klub, 2004)
Autoři Vráťa Erb: knihkupec, rozhlas.moderátor, archiář kuriózních knížek, klepů, klípků...