Neznámá pravidla - Morrell, David (Klokan, 2007)
Frank s Amandou na schůzce v histor.klubu vypijí kávu s přimíchanou drogou a upadnou do bezvědomí.Probudí se každý na jiném místě a jsou nuceni hrát stejnou hru-hru o život... Autor, nar.v Kanadě, žije v Iowě v USA, klasik thrilleru-v jeho knihách okamžiky na hraně života a smrti, černý humor, strach, úzkost.Filmový Rambo vytvořen dle jeho literál.předlohy...