Nebezpečná žena - Collins, Jackie, 1941- (Klokan, 2007)
Lucky-dokonalá žena, majitelka filmových ateliérů, snažící se vybudovat hotelový komplex.Avšak Lucky je mafiáská princezna a někdo jí jde po krku... Autorka, žije v Hollywoodu, vynikající bestsellery...