Děvčátka v modrém - Clark, Mary Higgins, 1929- (Alpress, s.r.o., 2007)
Manželům Frawleyovým unesli třiletá dvojčátka Kelly a Kathy, je požadováno výkupné 8mil. dolarů... Autorka, irského původu, nar.v New Yorku, detektivní žánr, ...