Pamatuj - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Klokan, 2002)
Nicky prožívá poklidné období vyplněné prací a přátelstvím s fotografem Cleelandem. Náhle je však toto období narušeno zneklidňujícími okolnostmi týkajícími se Nickyna bývalého přítele.