Jehla : pokračování úspěšné Pusinky - Žilák, Karel (JOTA, s.r.o., 2005)
Podruhé životní osudy dívky jménem Pusinka.Znovu si sahá na dno... Autor, nar.19.7.1948, ekonom, marketing, práce v Jižní Africe a Indii, čerpá ze skutečných příběhů a událostí...