Ďábelské svádění - Blake, Jennifer, 1942- (Baronet, 2000)
Hrdinku Angeliku zachrání po výbuchu parníku Renold a zároveň ji zajme... Autorka vyrůstala na farmě v severní Louisianě.Usadila se u města Quitmen...