Profesionální žena : Román pro každého - Páral, Vladimír (Baronet : Knižní klub, 1998)
Kniha uzavírá tzv.černou pentalogii.Román zkoumá životní stereotypy a způsob života měšťáka 60.let... Autor, nar.10.8.1932 v Praze;maturoval v Brně;VŠ Pardubice, chemický inženýr; jeho díla i zfilmována...