Letní hlasy - Pilcher, Rosamunde (Baronet : Knižní klub, 1999)
Román líčí složitý vztah Laury a Aleca... Autorka (nar.1924);v 18ti první povídka;žila ve Skotsku;napsala 13 románů a mnoho povídek, i zfilmovány...